Ovet avoinna nautiskelulle!

Maltillinen odotus on tältä erää päättynyt ja ovet ovat avoinna Kämp Gallerian kahviloihin ja ravintoloihin! Huolehdimme edelleen maskien käytöstä asiakaspalvelutilanteissa sekä turvaväleistä ja hygieniasta kokonaisvaltaisesti. Asiakkaidemme terveys on ensisijaista ja turvallisuus edellä kutsumme teidät nauttimaan Kämp Gallerian monipuolisista makunautinnoista!

The Glass
Pohjolan kasvispainoitteista bistroruokaa tarjoileva The Glass tuo lautaselle sesongin parhaat raaka-aineet, mahdollisimman läheltä. Ravintolan yhteydessä palveleva rommibaari tarjoaaa elämyksellisiä hetkiä niin after work -tunnelmaa etsiville kuin rommin suurille ystävillekin.

Gasm Café & Bar
Klassikkoherkkuja rennolla otteella suomalaisiin luonnonantimiin yhdistelevässä menussa on vaihtoehtoja ja positiivista valinnan vaikeutta jokaiselle! Gasmin brunssimenun värikkyyttä, tuoreutta, terveellisyyttä ja herkullisuutta on mahdotonta välttää. Tarjolla on myös useita vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja.

Strindberg
Seuraa Helsingin heräämistä kevääseen klassisen Strindbergin suurista ikkunoista samalla, kun nautit laadukasta teetä tai kahvia vastustamattomien leivonnaisten kera. Toisen kerroksen ravintolan harmoninen tunnelma on paras päätös päivälle.

Waffdaddy
Vohvelia twistillä! Tulikuumalla valuraudalla valmistettu Waffdaddyn rapea & maukas, belgialaistyylinen vohveli yhdistettynä kotimaisiin raaka-aineisiin takaa mahtavat makunautinnot! Tarjoamme sekä suolaisia että makeita annoksia pieneen tai isompaan nälkään – gluteenitonta tai kasvisruokavaliota noudattavia unohtamatta.

Haiku Sushi
Suomalaisjapanilainen fuusio kauniina asetelmana, olkaa hyvä! Haiku Sushin runsas sushibuffet tai erikseen listalta tilattavat sushisetit ja poke bowlit kutsuvat nauttimaan kaikilla aisteilla. Myös vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto.

Jungle Juice Bar
Makumatka Jungle Juice Bariin on äkkilähtö kesään! Nappaa mukaan juoma tai pysähdy hetkeksi raikkaan, terveellisen ja herkullisen smoothien tai superfoodeilla kyllästetyn välipalan ääreen. Boostaa vastustuskykyäsi ja tankkaa lämmintä energiaa kesään – makuvalikoimamme ei jätä kylmäksi!