ROAD TRIP SUOMESSA JA MÖKKEILYÄ YSTÄVIEN KANSSA

Vaikuttaja Jenni Rotosen kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä, uuden kodin sisustamista, mutta myös ansaittu, kunnon loma.

– Lomasuunnitelmiini kuuluu muutama pieni kotimaan reissu ja mökkivisiitti ystävien seurassa. Viime kesänä teimme puolisoni kanssa road tripin Suomessa ja sellainen kuuluu myös tämän kesän suunnitelmiin. Automatka kotimaassa on aivan loistava tapa viettää kesälomaa, Jenni kertoo.

Helsingin saaristo ja meri ovat Jennin mukaan ihanaa vaihtelua kesäpäiviin sekä tasapainottava irtiotto pois kaupungin hälinästä. Muualta Suomesta Jenni nimeää suosikkikohteekseen Oulun edustalla sijaitsevan Hailuodon.

Kämp Gallerian valikoimista Jenni ottaisi lomalleen mukaan éN Hatsin hatun ja vaihteleviakin säitä kestävän Barbourin öljykangastakin Kapteenskasta.

Pukeutumiseensa Jenni imee inspiraatiota kaikkialta ympäriltään.

– En seuraa ketään yksittäistä tyyli-ikonia, mutta rakastan katsella ihmisiä kaduilla. On aina inspiroivaa, kun joku on löytänyt oman persoonallisen tyylinsä. Vaikka en itse ole tyylillisesti sieltä hulluttelevimmasta päästä, inspiroidun silti usein värikkäästi ja iloisesti pukeutuvista ihmisistä. Sellaisia ovat esimerkiksi ystäväni Meri Milash sekä IG-vaikuttaja ja taiteilija Miranda Makaroff. Pidän myös @tyylipuhetta -IG-tilin minimalistisesta ja positiivisella asenteella vastuullisesta otteesta tyyliin, Jenni kertoo.

Kesän hankinnoissa Jenni luottaa hellehattuun, joka paitsi suojaa paahteelta, antaa myös asulle tyylikkään loppusilauksen.

– Kesällä rentoudun usein lähipuistossa hyvän kirjan parissa ja hyvä hattu on myös tällöin tarpeen. Kämp Gallerian éN Hats on oikea paratiisi kaikille hattujen ystäville, Jenni suosittelee.

éN Hats/Hatut –kuva Sara Lehtomaa @saralehtomaa