Take no shit! Kohtele itseäsi ja muita rakkaudella – Efva Attling 25 vuotta

Tapasimme tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan juhlivan Efva Attlingin korumyyjä Ewa Baranska-Mazurin ja puhuimme rakkaudesta, koruista ja itseensä uskomisesta.

Ewa on työskennellyt Efva Attlingille kohta kymmenen vuotta.


”Tämä on enemmän kuin korubrändi. Efva tekee valtavasti työtä naisten ja vähemmistöjen oikeuksien puolesta ja on aktiivisesti mukana erilaisissa hyväntekeväisyysorganisaatioissa. Inspiraatio koruihin löytyy kaikkialta – erilaisia yhteistöitä on tehty niin Yoko Onon, Bianca Jaggerin, Swedish House Mafian ja Abban kanssa.”

Monissa Attlingin koruissa on sanoma – usein ihan konkreettisesti.

”Kun julkaisimme ‘Take no Shit’ -malliston, se sai paljon huomiota. Efvan ajatus oli, että ei pidä antaa kohdella itseään huonosti, mutta toisaalta myöskään itseä ei saa kohdella huonosti”, Ewa kertoo.

”Monelle näiden korujen kantaminen on muistutus omista arvoista ja tavasta elää joka päivä.”

Ewan rakkain koru on Baby Luck -riipus.


”Pidän sen yksinkertaisesta muotokielestä ja se kulkee mukanani joka päivä. Kahdeksan on onnen luku monessa Aasian maassa ja käännettynä se symboloi myös ikuisuutta.”

Ewan vinkit kevään juhliin ja lahjaksi

Dream-korusarja yhdistelee topaaseja, ametisteja, vuorikristallia ja kvartseja.

”A purple Dream ring” – kirkas, rodinoitu hopeasormus, jossa smaragdihiottu pinkki ametisti.

Efva Attlingin 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi -20% alennus yhdestä hopeakorusta (ei koske hopeisia kihlasormuksia). Tarjous voimassa Kämp Galleriassa 22.4.-7.5. Alennuksen saa mainitsemalla Efvan 25-vuotisjuhlapäivän.

Efva Attlingilta löytyy myös palveluita ja välineitä korujen puhdistamiseen ja huoltoon. Hopean puhdistukseen tarkoitettu paketti saa vanhatkin korut hohtamaan ja kultakorut voi tuoda paikan päälle Kämp Gallerian liikkeeseen huoltoon.

Seuraa Kämp Galleriaa Instagramissa ja osallistu siellä Efva Attling -arvontaan.

Tervetuloa myös turvallisesti tutustumaan kevään mallistoihin sekä jälleen avoinna oleviin Kämp Gallerian kahviloihin ja ravintoloihin!

 

Kuvat: Angelina Ilmast