Huhtikuun etuja & uutuuksia

Kevät näkyy niin kadulla kuin kauppakeskuksessa: talven jälkeen on ihana pukeutua keveämmin ja piristää olemusta uusin värein. Tutustu liikkeidemme kevätuutuuksiin ja etuihin!

VIHKISORMUKSET EFVA ATTLINGILTA

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan uudistuneeseen vihkisormusmallistoomme, 18 karaatin kultaa ja korkealuokkaisia timantteja. Meiltä myös ylelliset huomenlahjat ja korut kevään ikimuistoisiin juhliin. ”All my engagement and wedding jewelry is inspired by love. It’s a fantastic feeling to design jewelry for such an important time in a person’s life.” – Efva Attling

EA_500

SPRING SHOES FROM ZIO!

Kevätmallistomme on saapunut Zioon ja myymälästämme löytyvät jo Wondersin, Sixtysevenin ja monen muun merkin kauniit kevätuutuudet. Tänä keväänä Galleria Esplanadin Ziosta löydät myös Coccinellen laukut! Coccinelle käsilaukku 425 e, Wonders kävelykengät 149 e ja Wonders ballerinat 139 e.

BRANDS&TRENDSp

 

ELEGANTTI UUTUUS ASEMAN KELLOSTA

Classically elegant and cheery too: Minimatik is the latest watch face from NOMOS Glashütte. This timepiece is exceptionally slender, as well as extremely accurate and affordable. Minimatik is a tick more feminine without any of the cliqued attributes; a youthful, elegant beauty. Aseman Kello, Kluuvikatu 4.

Minimatik_500

COLORFUL PRINTS HAVE ARRIVED!

Kuutar midi skirt 175 €, Kuutar kimono top nyt 90 € (ovh 159 €). Marita Huurinainen, 1st floor.

Screenshot 2016-04-03 20.44.52

TUTUSTU KESÄMALLISTOON ANDIATASSA
Kesäksi raikasta sinivalkoista Andiatalta! Tervetuloa ostoksille, Andiata, 1 kerros.

Andiata_500

NARACAMICIEN UPEAT KEVÄTUUTUUDET OVAT SAAPUNEET

Myymäläämme on saapunut paljon uusia upeita tuotteita, jotka on helppo yhdistellä töihin, että vapaa-ajalle. Tervetuloa tutustumaan! Tarjoamme uusille asiakkaillemme 15.4. saakka kaikista tuotteista -20 % alennuksen koodilla: NARANEW.

Sans titre-1 (1)

HEMMOTTELE JA HOIDA MANTELIÖLJYLLÄ

Jokainen tuote mantelisarjassamme sisältää luonnollisia raaka-aineita, mm manteliöljyjä ja -maitoa. Tuotteet kosteuttavat, ravitsevat ja silottavat ihoa. Keväisin terveisin L’OCCITANE en Provence, 1. kerros.

Loccitane

TYYLILLÄ KEVÄÄN JUHLIIN

Kolmiosainen puku kevään juhliin, 100 % villaa. Puku 659 €, liivi 179 €. Oscar Jacobson, 2. kerros.

OJ_500

SILMÄLASILINSSI GOLFAAJIEN TARPEISIIN

ProGolf-linssien rakenne on suunniteltu täysin golfin erityisvaatimuksia silmällä pitäen. Linssien erikoishionta tarjoaa tiillä ja väylällä laajan kaukonäköalueen, oikean lyöntiasennon säilyttämisen ja helpon pallon näkemisen putatessa sekä riittävän lähinäön tuloskortin täyttämiseen. Linssien materiaalissa on 100 %:nen UV-suoja ja BlueStop- sinisen valon suodatus sekä kaikissa olosuhteissa toimiva ProGolf-väri. Saatavana moni- ja yksitehoisena. Aleksin Optiikka, 2 kerros.

aleksin_optiikka_jpg