KÄMP GALLERIA ♥ KESÄ

Astu lomatunnelmaan! Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kämp Galleria kokoaa laadukkaan muodin, kulttuuriset elämykset ja kulinaristiset nautinnot kesän parhaimpaan pakettiin. Kotimaiset ja kansainväliset ykkösbrändit, Suomen valokuvataiteen museo sekä monipuoliset kahvilat ja ravintolat tarjoavat ainutlaatuisen kesälomaelämyksen.

KÄMP GALLERIA ♥ STANLEY KUBRICK

Stanley Kubrick for Look Magazine. Columbia University. 1948. Museum of the City of New York. The LOOK Collection. X2011.4.10365.235. Gift of Cowles Magazines, Inc., 1961. Used with permission of SK Film Archives and Museum of the City of New York.

Aikansa ilmiömäinen visionääri. Kämp Galleriassa sijaitseva Suomen valokuvataiteen museo K1 esittelee kesän näyttelyssään lehtikuvaajana uransa aloittaneen Stanley Kubrickin varhaisten vuosien tuotantoa. Näyttely tarjoaa kurkistuksen myöhemmässä vaiheessa elokuvaohjaajaksi päätyneen Kubrickin visuaaliseen maailmaan ja 1940-luvun sodanjälkeiseen Amerikkaan.

Kesän toisessa näyttelyssä K1 esittää kuvaaja-dokumentaristi Uwa Iduozeen valokuvia, joissa Iduozee pyrkii kertomaan tarinoita, jotka usein jäävät valtamedioissa vähälle huomiolle.

Kesän näyttelyt 29.8. asti, katso aukiolot ja pääsymaksut täältä.

KÄMP GALLERIA ♥ HERKULLISET HETKET

Waffdaddy ja Gasm Café & Bar

Kämp Gallerian inspiroivasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta löytyy muun muassa paikan päällä valmistetut jäätelöt, makeat ja suolaiset vohvelit uudenlaisella twistillä sekä rommibaari yli viidenkymmenen rommilaadun valikoimallaan.

Tuoreita herkkuja ja paikan päällä tehtyjä jäätelöitä

Värikylläisiä annoksia tarjoava Gasm Café & Bar loihtii pääosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ihanuuksia aamusta herkulliseen lounaaseen ja illan afters-menuun sekä brunsseihin. Vaihtoehtoina on myös useita vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja.

Grillattuja vohveleita twistillä

Waffdaddyn belgialaistyylisistä vohveleista löytyy sekä makeat että suolaiset suosikit jokaiselle, monipuolisilla täytteillä hunnutettuna. Tarjolla on myös salaattiannoksia.

The Glass ja Strindberg

Kasvispainotteista bistroruokaa ja löytöjä rommin ystävälle

Elämyksellinen The Glass tarjoaa Pohjolan herkkuja sesongin parhaista lähellä tuotetuista raaka-aineista. The Glass:n yhteydessä sijaitsee Helsingin paras Rommibaari, jossa on yli 50 rommin valikoima sekä kattava cocktail-lista. Baarissa voit nauttia vaikka after workeista tai tilata etukäteen oman rommitasting!

Laatukahveja nautiskelijalle

Klassisen tyylikkään Strindbergin suurista ikkunoista voi seurata Helsingin keskustan kesäistä ihmisvilinää ja nauttia mannermaisen kahvilan laajasta kahvi- ja teevalikoimasta suolaisia ja makeita herkkuja sekä upeaa viinivalikoimaa unohtamatta.

Haiku Sushi ja Jungle Juice Bar

Paikan päällä tai helposti mukaan

Haiku Sushin trendikäs sushibuffet on aito makumatka japanilaiseen keittiöön. Ravintolasta saa myös sushisetit mukaan vaikka kesäiselle piknikille puistossa.

Raikasta boostia kesäpäivään

Kesäpäivän nopeaa viilennystä saa Jungle Juice Barin värikylläisellä smoothie- ja mehutiskillä.

KÄMP GALLERIA ♥ MUOTI & DESIGN

Stenströms ja Schoffa

Kestävää ja laadukasta

Ensiluokkaisista materiaaleista ja tasokkaasta muodista vastaavat Kämp Gallerian vetovoimaiset brändit kuten sukupuolineutraalista mallistostaan tunnettu Nomen Nescio, käsin Helsingissä lierihattuja valmistava éN Hats ja valmiin malliston lisäksi myös mittatilausvaatteita valmistava Schoffa. Klassiset country-henkiset asut ja kestävät öljykangastakit löytyvät Kapteenskan valikoimasta ja muita laatubrändejä ovat muun muassa tanskalainen Samsøe & Samsøe, italialainen Sartoria Rossi ja Gant.

Schoffa ja Aseman Kello

Kämp Gallerian kello- ja korubrändejä edustavat Lindroos, Efva Attling ja Aseman Kello, joiden valikoimiin kuuluu kotimaisten ja kansainvälisten korumallistojen lisäksi käsintehtyjä sveitsiläisiä laatukelloja, parfyymeja, kristallilaseja sekä kultasepänalan palveluja. Monia kansainvälisiä brändejä saatavilla Suomessa ainoastaan Kämp Gallerian liikkeistä! Uniikkeja, high-techiä ja designia yhdistäviä matkalaukkuja löytyy Pohjoismaiden ainoasta Kämp Galleriassa sijaitsevasta Rimowasta.

 

Tutustu upeisiin Kämp Gallerian liikkeisiin täällä ja herkulliseen ravintola- ja kahvilatarjontaan täällä.

 

KÄMP GALLERIA ♥ KESÄ