Annette Tillander

Aloitin isäni Torbjörn Tillanderin opissa 16-vuotiaana Tehtaankatu 8:ssa. Liike siirtyi vuonna 1985 Kluuvikadulle, jossa toimin korujemme suunnittelijana aina vuoteen 2007 asti, jolloin perustin yritykseni Annette Tillander Oy Ab ja avasin Ateljeen Tehtaankadulle 26. Toukokuussa 2016 Ateljeeni toiminta siirtyi Mikonkadulle 3, ja samalla avasin myös kauniin myymälän Ateljeeni viereen. Toimintatapani Tehtaankadulla oli tavata asiakkaita rauhassa ajanvarauksella, jolloin asiakas sai kaikista parhaimman palvelun.

Mikonkadulla saan jatkaa tätä ihanaa perinnettä Ateljeessani, mutta samalla myymälä on teille avoinna arkisin 10-19, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 12-16. Myymälässäni on esillä suunnittelemiani yksittäiskappaleita, mutta myös kaunis korumallistoni, kuten Lily Flower, Livia, AneMy ja Thora/Thora Flower. Tällä hetkellä Sikin Sokin sormusmallini 90-luvulta on myös erittäin suosittu.

Tyylini on klassinen, tavaramerkkinä kukat, köynnökset ja ruusuhiontaiset timantit. Hippi-tyyli on myös aina ollut lähellä sydäntäni. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on minulle tärkeää. Korusuunnittelussa tärkein asia on luoda koru, joka sopii asiakkaan tyyliin ja persoonaan. Olen myös asiakkailleni aina rehellinen, ja suunnittelen vain koruja joista itse pidän. Olen ylpeä siitä, että koruissani näkyy oma tyylini. Minulle tärkeä hetki on korun luovutus asiakkaalle. Näin saan varmistuksen asiakkaan tyytyväisyydestä.

Kauniissa myymälässäni Mikonkatu 3:ssa ihanat suunnittelemani korut ovat teille esillä. Asiakkaille, jotka haluavat asioida rauhassa kanssani, suosittelen ajanvarausta, jolloin saamme Ateljeessani katsoa mallejani ja eri vaihtoehtoja. Voit varata ajan sähköpostitse [email protected]

Sijainti

1. kerros

Sisäänkäynti Mikonkadulta

Yhteystiedot