Ciao! Caffé Urban Style

Espan Ciao!Caffé “Urban Style” kahvilan löydät Kämp Gallerian aulasta muutaman askeleen Esplanadilta, Mikonkadulta tai Kluuvikadulta, suoraan Helsingin sydämestä.

Kansainvälinen tyylikäs ympäristö ja viihtyisä 80 paikkainen kahvila Helsingin parhaalla sijainnilla on loistava valinta business -tapaamisiin, lounastreffeille tai herkkuhetkeen italialaisen laatukahvin ja kotitekoisen artesaanijäätelön siivittämänä, taatusti kaupungin parhaalla hinta-laatusuhteella.

Lisäksi meiltä löytyy läpi viikon valikoima italialaistyyppisiä täytettyjä leipiä ja makeita kahvileipiä. Kahvilan yhteydessä palvelee myös Marketplace, joka on avoinna ma-pe klo 10.30-16.00 ja la klo 11.30-16.00. Marketplacessa voit valita runsaan salaatin, salaatin ja aamulla leivotun focaccian tai täysjyväwrapin ja täyttää vaihtoehtosi makusi mukaan.

Espan Ciao Caffe tarjoaa ilmaisen langattoman verkon asiakaskäyttöön. Avara ja valoisa lounge-tyyppinen kahvila on miellyttävä kohtaamispaikka, jonne myös koirat ovat tervetulleita.

Sijainti

1. kerros

Yhteystiedot