GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi – elämyksien ytimessä

GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Helsingin historiallisen pääkadun varrella majoittuessasi et voisi olla enempää tapahtumien keskiössä; astu ovesta ulos ja inspiroidu tapahtumista, trendeistä ja ilmiöistä!

The TRAY – Chill and share

Cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet innovatiivisella tavalla yhdistävä ravintola kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. Kaupungin suosituin lounas ja takuuvarmaa tunnelmaa aamusta iltaan.

GLO Hotels – maailma kaikissa väreissä

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju urbaaneille nautiskelijoille. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia ja haluamme yllättää vieraamme yhä uudestaan. Sijainti on meille kaikki kaikessa. GLO -hotelleja yhdistää myös vihreä unelma, jolle Green Dream -ohjelma antaa juuret ja siivet. Toimintamme on sertifioitu myös kansainvälisellä kestävän matkailun Green Key -ympäristömerkillä.

GLO Hotels on osa suomalaista Kämp Collection Hotels -konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi GLO Hotelsit kuuluvat ainoina Suomessa DISCOVERY-perheeseen, johon kuuluu yli 500 korkeatasoista hotellia ja lomakohdetta ympäri maailmaa. GLO DISCOVERY -kanta-asiakkaana ansaitset DISCOVERY-elämyksiä ja erikoisetuja.

GLO Hotels – Urban Enjoyment Enabled

VARAA HUONE

PARHAAT TARJOUKSET

1.-2. kerros