GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi, lifestyle -hotelli Helsingin keskustan parhaalla paikalla tarjoaa korkealuokkaiset puitteet yöpymiseen, herkutteluun, kokouksiin sekä suureen ja pieneen juhlaan.

GLO Hotel Kluuvin 184 modernia huonetta sopivat erinomaisesti niin liikematkustajille kuin koko perheen vapaa-ajan viettoon ja yöpymiseen.

Ravintola GLOBE vie sinut jännittävälle makumatkalle Välimeren maisemiin. Ravintola on avoinna lounasaikaan klo. 11.00–14.00, jolloin tarjoillaan keittiöpäällikkö Joseph Youssefin välimerellinen lounas. Iltaisin ravintola palvelee asiakkaita ma-la klo 17.00–23.00.

Punch House -cocktail bar tarjoaa uniikkeja ja herkullisia punsseja letkeässä ilmapiirissä aina kello 12 lähtien yön pikkutunneille asti.

GLO Meets – uutta tulevaisuuden kokousajattelua keskellä Helsinkiä. Moderni tekniikka, näyttävät videoseinät sekä monipuoliset kokouspaketit mahdollistavat niin onnistuneet yritystapahtumat kuin merkkipäivät, tai valmistujaisjuhlat. Kokouskerroksen viisi erillistä kokoustilaa yhdistämällä avautuu upea 250 neliön tila ikimuistoisiin hetkiin.

GLO Hotel Kluuvi on osa suomalaista Kämp Collection Hotels hotellikonsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee yli 400 henkilöä ja sen vuosittainen liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa.

GLO Hotel Kluuvi kuuluu Global Hotel Alliance (GHA) allianssiin. GLO DISCOVERY kanta-asiakasohjelma tarjoaa jäsenille korkeatasoista palvelua sekä loistavia etuja ja kokemuksia ympäri maailmaa sijaitsevissa hotelleissa ja lomakohteissa – GLO Discovery toimii tällä hetkellä yli 550 hotellissa ja 76 maassa.

Sijainti

1.-2. kerros