Nilson Shoes

Nilson Shoes on kenkäliike, joka tarjoaa laajan valikoiman kenkiä tunnetuilta tuotemerkeiltä. Tarjolla on muodikkaita ja ajankohtaisia kenkiä, jotka ovat myös laadukkaita ja hyviä istuvuudeltaan. Palvelemme Kämp Gallerian ensimmäisessä kerroksessa, Aleksanterinkadun sisäänkäynnin läheisyydessä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu muodikkaita ja tunnettuja klassisia tuotemerkkejä, kuten Vagabond, Dr. Martens, Sneaky Steve, Toms, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Tamaris ja Birkenstock. Sporttivalikoimaamme kuuluvat mm. Adidas, Fila, Puma, Converse ja Vans. Tarjolla ovat lisäksi omat merkkimme Depeche ja korkealaatuinen Clou. Kämp Gallerian liikkeestä löytyy myös Vagabondin shop-in-shop uusitulla myymäläkonseptilla ja modernilla kalustuksella.

Meiltä löydät aina tuoreimpia trendejä, ajattomia malleja ja vahvasti sporttivaikutteisia tuotteita. Myymälässämme sinua palvelee osaava henkilökunta, joka auttaa löytämään tyylillesi ja jaloillesi varmasti sopivat kengät.

Nilson Shoes on osa Pohjoismaiden suurinta kenkäkonsernia Nilson Groupia, johon kuuluvat Suomessa Nilson Shoesin lisäksi DinSko, Skopunkten ja Radical Sports-myymäläkonseptit.

Sijainti

1. kerros

Yhteystiedot