The Maker Bazaar

The Maker Bazar tuo eettisesti valmistetut, laadukkaat designtuotteet Kämp Gallerian laatutietoisten asiakkaiden ulottuville. Tarjoamme pääasiassa suomalaisten suunnittelijoiden uniikkeja artesaani slow fashion vaatteita. Palvelemme kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Laatu, ajattomuus ja käsityötaito ovat sydämen asioita The Makerille. Tarinat tuotteiden takana, käsillä tekemisen arvostus ja hitaampi lähestymistapa ovat keskeisiä tekijöitä filosofiassamme.

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat brändit: Tipukonvehdin ja Kopoun vaatteet ovat uniikkeja ja saatavilla ainoastaan Kämp Galleriassa, myös The Maker Collection, FECC ja Laura Jasiunaite -brändit löydät vain meiltä. Vuurran ja niinmun design ovat pääkaupunkiseudulla vain The Maker Bazaarin valikoimassa. Meiltä löydät myös muut ajattamat laatutuotteet: Lumoan,  Vestiarium, Tanja Kallio Design, Ordbord ja Aurora Sofia.

Haluamme mielellämme jakaa kanssasi tarinat tuotteiden valmistusprosesseista. Tule käymään liikkeessä, kerromme mielellämme lisää!

Sijainti

1. kerros