Makuelämys keskellä kaupunkia

Syöminen on elämän suuria nautintoja! Kämp Galleriaan on helppo poiketa aamiaiselle, lounaalle tai istumaan iltaa hyvässä seurassa. Laadukasta kahvia, leivonnaisia ja vastustamattomia suupaloja varhaisesta aamusta herkulliseen lounaaseen tarjoaa katutasossa sijaitseva kujeileva Gasm Café & Bar, jonka valikoimaan kuuluvat myös afters-menut viineineen.

Suomalaisjapanilaista sushinautintoa kaipaavaa palvelee Haiku Sushi Kämp Gallerian toisessa kerroksessa, josta löydät myös herkullisista, suolaisista ja makeista vohveliannoksistaan tunnetun Waffdaddyn. Toisen kerroksen uutuusravintola Ra’amen tarjoilee aromaattiset ja maukkaat raamen keitot ja Bao-Bunit.

Pohjolan ruokakulttuurista ammentava The Glass tarjoilee kasvispainotteista bistroruokaa sesongin parhaista antimista pohjakerroksen uudessa K1:ssä. After work -tunnelmaan pääsee The Glassin yhteydessä olevassa rommibaarissa.

Strindbergin arvokas ja tunnelmallinen miljöö kutsuu nauttimaan tasokkaan keittiön herkuista, sisäänkäynti ensimmäisessä kerroksessa.