Ravintola Le Marché ja muut tasokkaat makuelämykset Helsingin keskustassa

Syöminen on elämän suuria nautintoja! Kämp Galleriaan on helppo poiketa aamiaiselle, lounaalle tai istumaan iltaa hyvässä seurassa. Laadukkaan kahvin, artesaanijäätelön ja muiden italiaishenkisten herkkujen ystäviä hemmottelee katutasossa sijaitseva avara ja valoisa kahvila Ciao! Caffé Urban Style. Toisen kerroksen Kämp Gardenissa sijaitsevassa Kuumassa voit nauttia herkullisen All Day Breakfastin tarjonnasta viikon jokaisena päivänä. Raikkaan terveelliset mehut ja smoothiet shoppailun lomassa tarjoilee ensimmäisen kerroksen Jungle Juice Bar.

Suomalaisjapanilaista sushinautintoa kaipaavaa palvelee Haiku Sushi kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, Kämp Gardenissa. Ensimmäisen kerroksen The TRAY tarjoaa cross kitchenin ja street foodin yhdistävää lounasta ja takuuvarmaa tunnelmaa aamusta iltaan. Bistrokulttuurista ammentava Le Marché tarjoilee ranskalaishenkistä lounasta ja aamiaista toisen kerroksen Kämp Gardenissa. Strindbergin arvokas ja tunnelmallinen miljöö kutsuu nauttimaan tasokkaan keittiön herkuista, sisäänkäynti ensimmäisessä kerroksessa.

Keskellä Helsingin sykettä sijaitsee myös GLO Hotel Kluuvi. Hotellin täydellinen sijainti historiallisen pääkadun varrella tuo majoittujan keskelle tapahtumia, trendejä ja ilmiöitä. Tervetuloa aitojen elämysten ja mahtavien makujen maailmaan kauppakeskus Kämp Galleriaan!