Asioi turvallisesti Kämp Galleriassa

Kämp Gallerian ovet ovat avoinna ma-pe 9–19, la 10–18 ja su 12–18. Kulku liikkeisiin, museoon, kahviloihin ja ravintoloihin pysyy avoimena, mutta suosituksia noudattaen yleisissä tiloissa olevien istuinpaikkojen käyttöä on rajoitettu. Kauppakeskuksessa ei järjestetä toistaiseksi tapahtumia.

Liikkeet
Liikkeemme ovat avoinna vähintään ma-pe 12–18, la 11–16 ja su 12–16. Kämp Galleriassa ja myymälöissä on tarjolla käsidesiä ja muistutamme turvaväleistä yleisissä tiloissamme. Suositamme kasvomaskin käyttöä. Käsien pesu onnistuu wc-tiloissamme, jotka löydät katutasosta läheltä Kluuvikadun sisäänkäyntiä sekä toisesta kerroksesta ravintoloiden yhteydestä. Siivoojamme pitävät huolta yleisten tilojen puhtaudesta tehostetusti, huomioiden etenkin kosketuspinnat, kuten kaiteet, ovenkahvat, hissipainikkeet sekä liukuportaiden käsinojat.

Valokuvataiteen museo K1
K1:n näyttelyt ovat edelleen avoinna yleisölle. Noudatamme voimassa olevia ohjeita, joiden avulla näyttelykäynti onnistuu turvallisesti. Näyttelytilaan päästetään kerrallaan vain rajattu määrä ihmisiä, ja salivalvojamme muistuttavat tarvittaessa turvaväleistä. K1:n tiloissa on voimassa edellytys kasvomaskin käytöstä kaikille yli 12-vuotiaille. Museon aulasta löytyy wc, jossa kädet suositellaan pestäväksi vähintään ennen museoon tuloa ja sieltä lähtiessä. Käsien desinfiointiainetta löytyy myös aulasta useasta eri pisteestä. Seuraamme koronatilannetta ja rajoituksia tiiviisti, ja viestimme heti, mikäli käytäntöihin tulee muutoksia. K1 on avoinna ma–pe 11–20, la–su 11–18.

***

Mikäli sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita, pyydämme ystävällisesti jättämään asioinnin kauppakeskuksessa myöhempään ajankohtaan. Kiitos, että autat takaamaan turvallisen ympäristön kaikille asiakkaille ja kauppakeskuksessa työskenteleville!