éN Hats aloitti yhteistyön MANNISTOn kanssa

éN Hats laajensi Kämp Galleriassa sijaitsevaa lippulaivamyymäläänsä ja ryhtyi yhteistyöhön Julia Männistön MANNISTO-vaatemerkin kanssa.  Tule tutustumaan uusittuun myymälään!

“Meille tarjoutui upea mahdollisuus laajentaa myymäläämme naapuriliiketilaan vuodeksi 2021. Kolminkertainen pinta-ala tarjoaa meille mahdollisuuden käyttää tilaa luovasti. Haluamme antaa mahdollisuuden nuorelle suunnittelijalle saada mallistonsa myyntiin. Tunnemme Julian useamman vuoden takaa ja ihailemme hänen tyyliään. Hänellä on sama toimintafilosofia kuin meillä: kotimainen muotoilu ja valmistus, vahva käsityön osuus ja vastuullisuus. Kysyimme Julian kiinnostusta shop-in-shop konseptiin ja idea sai siivet alleen heti”, sanoo Jussi Tiilikka.

éN Hats tarjoaa MANNISTOlle valmiin infrastruktuurin ja vastaa myynnistä Kämp Gardenissa hänen puolestaan. Uusitussa myymälässä tullaan näkemään éN Hats -lierihattumallisto sekä MANNISTOn kuratoitu printtivaatemallisto, jota aikaisemmin on saanut ainoastaan kansainvälisiltä jälleenmyyjiltä ja pop-up tapahtumista.

“Olemme kehittäneet éN Hats brändiä nyt kaksi vuotta ja koemme Kämp Gallerian tärkeänä myyntikanavana. Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti verkkokauppamme lisäksi. éN-hatut ovat moderneja, keveitä ja minimalistisia ja sopivat hyvin skandinaaviseen tyyliin. Valikoimassa on sekä neutraaleja että kirkkaita värejä, joita päivitämme aina sesonkien mukaan. Näen, että MANNISTOn runsas tekstiilisuunnittelu sopii oikein hyvin yhteen éN-hattujen minimalistiseen, mutta samalla värikkääseen ja rentoon maailmaan”, sanoo suunnittelija Hanna Sarén.

“Minulle on kunnia tehdä yhteistyötä Hannan ja Jussin kanssa. MANNISTOn mielikuvitukselliset ja käytännölliset tuotteet ovat saaneet paljon ostotiedusteluja tasaiseen tahtiin viime vuosien aikana ja nyt tuntui oikealta ajalta panostaa kotimaan kysyntään”, sanoo suunnittelija Julia Männistö.

Myyntipiste éN Hatsin alla tuntui MANNISTOlle heti luontevalta paikalta. “Näkisin, että meidän asiakkaat voivat hyvin fiilistellä toistemme tuotteita ja tarinoita”, lisää Julia ja haaveilee samalla Hannan suunnittelemasta eläinkuosihatusta.

MANNISTO on vaatesuunnittelija Julia Männistön kotimainen vaatemerkki. Männistö on kerännyt paljon kansainvälisen tason tunnustusta muunmuassa arvostetuissa LVMH Prize ja International Fashion Showcase- kilpailuissa. Omaperäisten vaatteiden suunnittelu ja tuotanto tehdään Turussa. Myös tuotteiden printit painetaan käsin MANNISTOn studiolla. Männistö yhdistelee konsepteissaan rohkeasti kansainvälistä nykymuotia ja vaatetuksen historiaa.

éN Hats on kotimainen lierihattubrändi, joka valmistaa käsintehdyt modernit éN-hatut studiollaan Helsingissä Korkeavuorenkadulla. Toimintafilosofiana on valmistaa tuotteet vastuullisesti kotimaassa käyttäen parhaita luonnonmateriaaleja. éN Hats-tuotteille on myönnetty avainlipputunnus joulukuussa 2020. éN Hats -lippulaivamyymälä on toiminut Kämp Gallerian 2. kerroksessa marraskuusta 2018.