Gardeniin tulee ravintolamaailman huippunimiä

Suomalaisen muodin keskus Gardenin kaikki toimijat on nyt valittu. Gardenin yhteydessä avautuvassa ravintolamaailmassa aloittaa kolme alan huipputoimijaa.

“Olemme todella iloisia Gardenin saamasta laajasta kiinnostuksesta ja todella ylpeitä että voimme avata tällaisen dream teamin kanssa” toteaa Miia Koski hanketta vetävästä Juni Communication & Productionista.

Muutaman vuoden Punavuoressa urbaanina olohuoneena toiminut kahvila KUUMA avaa Gardeniin toisen toimipisteensä. All Day Breakfastia saa jatkossa laajennetulla tarjonnalla myös keskeltä Helsinkiä, suunnitteilla on myös pieni lista valikoituja viinejä. Marraskuussa aukeava KUUMA Garden palvelee viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan.

Ravintola Sunnin takana toimiva kokki Thomas Rowe tuo Gardeniin uudenlaisen hyvinvointiin tähtäävän salaattidelin, jonka ainekset on tarkkaan valikoitu ja itse valmistettu.

“Sprout Delissä uskomme voivamme tarjota asiakkaille palvelua ja tietoa terveellisistä elämäntavoista joka päivä.” Rowe kertoo.

Lisäksi Gardenissa aloittaa Haiku Sushi. Suomalaisjapanilainen fuusio nautitaan Haikussa jokaisella aistilla. Haikun ravintola tarjoaa iloa myös silmälle ja ruoka tuo mieleen mahtavat japanilaiset kalatorit.

Muodin alan toimijoista Gardeniin on liittynyt vielä R-Collection, joka avaa Gardeniin Helsingin toisen liikkeensä. Uusi liike keskittyy esittelemään teemoittain vaihtuvan läpileikkauksen R-Collectionin mallistoista ja toimii lisäksi estradina erilaisille kollaboraatioilla.

SUOMALAISEN MUODIN KESKUS GARDEN

Suomalaisen muodin keskus Gardeniin on valittu suomalaisen muodin keskeisiä nimiä ja nousevia tähtiä. Omat liikkeensä avaavat Arela, Samuji, Terhi PölkkiéNHats, R-Collection, Hálo sekä Nomen Nescio. Gardenista löytyy myös luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Jolie sekä TRE <3 Nide + Klaus Haapaniemi & Co. 

Garden nostaa esiin myös nuoria suunnittelijoita ja nousevia kykyjä. Garden Room esittelee ja myy kevään 2019 aikana mm. Manniston, Rolf Ekrothin,ONAR Studiosin ja Maria Korkeilan mallistoja. Lisäksi galleriassa nähdään Aalto-yliopiston opiskelijoiden sekä SSAW Magazinen näyttelyitä. Muodin ja taiteen välimaastossa liikkuvat mm. Daniel PalillonLaura LaineenMan Yan ja ensaemblen näyttelyt.

Tilassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia kuten näytöksiä, presentaatioita, keskustelutilaisuuksia, myyntitapahtumia sekä opastettuja kierroksia suomalaisen muodin maailmaan.

(Kuva: Kuuma)