Inspiroidu Kööpenhaminan katutyylistä!

Muotitoimittaja Johanna Piispa raportoi kuukausittain ajankohtaisista trendeistä ja Kämp Gallerian uutuuksista.

Erityistä päivää jokaiselle upealle naiselle! 💚

Inspiraatiota maaliskuun valintoihin Johanna on hakenut Kööpenhaminan katutyylistä.

Johanna Piispan maaliskuun valinnat - kuvakollaasi

Kuvat: valmistajat

 

1. “Pitkä trenssi kuuluu vaatekaappini kulmakiviin ja tässä Cosin tummansinisessä takissa on täydellinen, ajaton malli. Valitsen omani aavistuksen väljänä ja yhdistän paksupohjaisiin loafereihin ja lippikseen.”
Puuvillatrenssi 175 e, Cos.

2. “Merkityksellinen koru tekee tyylistä yksilöllisen. Tällä hetkellä minua viehättää pelkistetyt, mutta jykevät ketjut.”
Rannekoru 1700 e, Efva Attling.

3. “Saitko kutsun kesähäihin? Juuri nyt on paras hetki tilata mittatilauspuku, jotta se valmistuu hyvissä ajoin kesäksi. Schoffan mittatilauskonsepti perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja ensiluokkaisiin kankaisiin. Mittatilauspuvun toimitusaika on noin 6-8 viikkoa.”
Mittatilauspuku alkaen 990 e, Schoffa.

4. “Marimekon karkkipaperista inspiroitunut moderni klassikkolaukku Karla näyttää erityisen ihanalta tässä vaaleassa voin värissä. Vaalea laukku toimii kuin tehokas tuuletus: se raikastaa koko asun.”
Karla-laukku 205 e, Marimekko.

5. “Tänä keväänä muodissa nähdään paljon kirkkaita värejä, kuten omenanvihreää ja verigreipin oranssia. Kokeile niitä pieninä pilkahduksina hillitympien sävyjen rinnalla.”
Bleiseri 249 e, Samsøe Samsøe.

6. “Täydellisten farkkujen kaava lainataan nyt 70-luvulta. Kiinnitä huomiota leveneviin lahkeisiin ja korkeaan vyötäröön. Puntit saavat olla maata hipovan pitkät.”
Farkut 159,90 e, Gant.

7. “Kööpenhaminalaiset taitavat käytännöllisen, mutta tyylikkään kaupunkipukeutumisen. Juuri nyt Köpis-univormuun kuuluu siisti takki ja rento lippis. Mitä värikkäämpi, sen parempi.”
Lippis 55 e, Polo Ralph Lauren.

8. “Ota varaslähtö kevääseen yhdistämällä paksupohjaiset loaferit värikkäisiin sukkiin. Nämä penny-loaferit olisivat täydellinen pari myös 70-lukulaisille farkuille.”
Korolliset loaferit 99 e, & Other Stories.

9. “Hyvältä tuoksuva saippua ilahduttaa arjessa. Ihastuin & Other Storiesin Fjäderholmarnaan, joka on sekoitus pomeloa, minttua ja persikkaa. Palauttamalla tyhjän saippuapullon myymälään, saat edun seuraavasta ostoksestasi.”
Käsisaippua 9 e, & Other Stories.

 

Johanna Piispa

Johanna Piispa on helsinkiläinen muotitoimittaja ja freelance-stylisti. Hän on perustanut marraskuussa 2019 online-alustan nimeltä Album, joka keskittyy persoonalliseen tyyliin ja autenttisiin koteihin.

Johanna on vuosien varrella työskennellyt usein kansainvälisten brändien kanssa, kuten Dom Pérignon, Armani Beauty, Authentic Beauty Concept, Vagabond, Chantelle Paris, Korres, Peak Performance, H&M, & Other Stories, Zalando ja Vero Moda. Hänen töitään on myös julkaistu useissa lehdissä.

 

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste