Tervetuloa Kapteenskan uuteen myymälään!

Aiemmin Galleria Esplanadin 2. kerroksessa toiminut Kapteenska on muuttanut uusiin tiloihin Mikonkadulle, kauppakeskuksen katutasoon. Tervetuloa tutustumaan upouuteen myymälään ja upeisiin kevätmallistoihin!

Kapteenska tarjoaa klassisia, country-henkisiä asuja laatua ja yksilöllisyyttä arvostaville miehille ja naisille. Tuotemerkkeihin kuuluvat mm.

  • Barbour. Perinteikäs yritys on tunnettu laadukkaista öljykangastakaeistaan. Pitkät perinteet englantilaisissa kartanomaisemissa ovat hionneet takit todella toimiviksi säässä kuin säässä.
  • Aigle. Vuonna 1853 perustettu ranskalaisvalmistaja tunnetaan etenkin laadukkaista kumisaappaistaan ja tyylikkäistä, säänkestävistä takeistaan.
  • Saint James. Jo vuodesta 1889 Ranskassa toiminut vaateyritys, joka on tunnettu laadukkaista villaneuleista sekä raitapaidoista.
  • Pelle Petterson. Ruotsalainen laadukas vapaa-ajan brändi, joka suunnittelee käytännöllisiä perusvaatteita ulkoiluun ja veneilyyn. Pellen vaatteet ovat kuuluisia korkeasta laadustaan sekä hyvästä suunnittelusta, ja ne sopivat hyvin niin tekniseen käyttöön kuin kaupunkiolosuhteisiin.
  • 727Sailbags. Ranskalaisyritys valmistaa monenlaisia tuotteita käytetyistä purjeista. Lorientissä sijaitsevissa toimitiloissa valmistuu mm. käsityönä tehtyjä kasseja, joista jokainen on uniikki. Tuotteissa on kiinniommeltuna kyseisen purjeen historiasta kertova sertifikaatti, josta selviää kipparin nimi, missä veneessä purje on ollut yms.