Minimalismia ja modernia mukavuutta

Galleria Esplanadin uudet liikkeet tekevät arkipukeutumisesta helppoa ja huoletonta  – laadukkaista, selkeälinjaisista vaatekappaleista syntyy aina tyylikäs kokonaisuus.

Alkukeväästä avautuneet & Other Storiesin ja Samsøe & Samsøen lippulaivaliikkeet ovat tuoneet kauppakeskuksen muotivalikoimaan uutta, raikasta ilmettä. Ruotsalaismerkki & Other Storiesin Pariisissa ja Tukholmassa suunnitellut mallistot sisältävät laajan valikoiman laadukkaita kenkiä, laukkuja, asusteita, kauneustuotteita ja ready-to-wear-vaatteita modernille naiselle. Vuonna 1993 Kööpenhaminassa perustettu Samsøe & Samsøe valmistaa skandinaavisen selkeitä, puhdaslinjaisia miesten ja naisten vaatteita korkealuokkaisista materiaaleista. Vähäeleisten mallistojen yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja, ja brändin keskeisiä arvoja ovat yksinkertaisuus, laatu ja kestävyys.

Vähäeleinen tyylikkyys ja kestävä ajattelu näkyvät myös toukokuussa avanneen OTZSHOES/M.Gummerus-liikkeen konseptissa. Liiketilasta puolet on varattu yksinkertaisen tyylikkäille OTZSHOES-jalkineille, joissa käytetään luonnonmukaisia materiaaleja: pellavaa, villaa, korkkia ja nahkaa. Toinen puoli on pyhitetty Minna Gummeruksen skandinaavisen minimalistisille Munsun-tuotteille, jotka valmistetaan mm. kashmirista, alpakasta, joustavasta nahasta ja pehmeäksi pestystä puuvillasta.

Vähäeleinen tyylikkyys on vahvasti läsnä Galleria Esplanadin tarjonnassa – uusien liikkeiden lisäksi modernia ja minimalistista tyyliä edustavat mm. COS, MI.NO, Filippa K ja Vestiarium. Laadukkaista materiaaleista huolella valmistetut perusvaatteet ja jalkineet maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin: harkiten valittuja klassikoita voi yhdistellä keskenään loputtomasti, eivätkä ne koskaan mene muodista!