Pehmeästi kohti syksyä

Syyskuussa haaveillaan takeista ja pukeudutaan kashmiriin. Katso tyylireportteri Johanna Piispan valinnat pehmeään arkeen paluuseen!

1. Takkitrendi, johon et kyllästy: valitse klassinen malli ja väritys, mutta aavistuksen väljä mitoitus. Klassinen kipparitakki on ikuisuushankinta, joka ei mene koskaan muodista. Saint Jamesin takki 459 e, Kapteenska.

2. Takkiostoksilla huomio kiinnittyy maltillisesti päivitettyihin klassikoihin. Juuri nyt villakangastakissa saa olla väljyyttä ja lähes nilkkoja hipova mitta. Villa-kashmirtakki 1 100 e, Filippa K.

3. Haussa maailman mukavin työvaate? Testaa pohjemittaista neulemekkoa. Se on kuin oloasu, mutta siistimpi. Mekko kierrätettyä villaa 99 e, & Other Stories.

4. Suositun Karla-laukun pikkusisko Keira sopii kaikkiin asuihin, sillä siinä on pehmeä muotokieli eikä mitään ylimääräistä. Nahkalaukku 195 e, Marimekko.

5. Ajattele luottoneule uusiksi. Pinkki huomioväri saa kashmirneuleen – ja kaiken mitä siihen yhdistät, tuntumaan heti uudelta ja mielenkiintoiselta. Neule 150 e, Cos

6. Osta nilkkurit lempiasusi mukaan. Aavistuksen pidemmät varret toimivat hyvin mekkojen ja hameiden kanssa. Kokeile myös sujauttaa housunlahkeet varsien sisään – mitä väljemmät housut, sitä ajankohtaisempi lopputulos. Nilkkurit 635 e, Filippa K

7. Rimowan uutuussävy on inspiroitunut ruusukvartsista. Yhteensopivat pakkauskuutiot tekevät matkalaukun organisoimisesta helpompaa. Quartz Pink Cabin -laukku 1 060 e, Rimowa.

8. Seamaster Aqua Terran valkoista helmiäistaulua ympäröi yksitoista timanttia. Omega Seamaster Aqua Terra 7 900 e, Lindroos.

9.Kimalteleva kynähame on työvaatekaapin yllättäjä: yhdistä se arkena yksiväriseen pooloon tai kauluspaitaan ja juhlissa yhteensopivaan kimalletoppiin. Hame 275 e, My o My.

 

Johanna Piispa

Johanna Piispa on helsinkiläinen muotitoimittaja ja freelance-stylisti. Hän on perustanut vuonna 2019 online-alustan nimeltä Album, joka keskittyy persoonalliseen tyyliin ja autenttisiin koteihin.
Johanna on työskennellyt kansainvälisten brändien kanssa, kuten Dom Pérignon, Armani Beauty, Authentic Beauty Concept, Vagabond, Chantelle Paris, Korres, Peak Performance, H&M, & Other Stories, Zalando ja Vero Moda. Hänen töitään on myös julkaistu useissa lehdissä.

Johanna raportoi kuukausittain ajankohtaisista trendeistä ja Kämp Gallerian uutuuksista.

 

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste