PERINTEET OVAT TÄRKEÄ OSA JONNA LUUKON JOULUA

Lifestyle-vaikuttaja Jonna Luukko vieraili Kämp Galleriassa ja poimi valikoimasta suosikkinsa joulun lahjaideoiksi. Samalla Jonna kertoi, mitä perinteitä hän joulunvietossaan vaalii ja miten hän viettää joulua.

MY O MY HOME
Ferm LIVING* Memory Game 20 €
Visse Vasse* Puzzle 29 €

Täältä löydät varmasti lahjan kenelle tahansa, ehdottomasti yksi suosikkiliikkeistäni! Etsit sitten suloisia leluja pienimmille, kauniita sisustusjuttuja, tuoksukynttilää tai vaikka tyylikästä kirjaa, niin My o My Homeen voi aina luottaa.

MY O MY HOME
Anna Von Lipa Lyon Champagne saucer 27 €/kpl
Kinfolk Travel 49 € 
HK LIVING Patsas 220 €

Missä vietät mieluiten joulusi?

Perheen ympäröimänä, se on minulle tärkeintä joulunvietossa. Sisaruksillani on pieniä lapsia, joten on parasta päästä seuraamaan heidän riemuaan jouluaattona. Aattoillaksi ajamme Tampereelle miehen perheen luo ja joulupäivää taas vietetään perinteisesti heidän kanssaan.

Mikä on tärkein jouluperinteesi?

Lapsuudesta saakka olemme aina katsoneet televisiosta jouluaattona Turun Joulurauhan julistuksen riisipuuron äärellä. Se on ollut ihana perinne ja siitä alkaa aina virallisesti joulu! Tätä perinnettä toivoisin voivani jatkaa myös tulevaisuudessa omien lasten kanssa.

NEWBIE
Joulusukat 2-pack 5,99 €, koot 13/15–16/18
Neule 24,99 € koot 56-86 cm sekä 27,99 € koot 92-128 cm

Söpöimpien lastenvaatteiden titteli menee Newbielle! Ihana joulupaita tärkeän pienen ihmisen pakettiin.

MARIMEKKO
Oiva teekannu 81 €
Oiva Kuusikossa 10×10 cm lautanen 19,50 €
Oiva Kuusikossa 2 dl kahvikuppi 20 €

Kukapa ei ilahtuisi Marimekon paketista! Oiva-kahvikupit kultaisella Kuusikossa–kuosilla ovat jouluttajan suosikit kahvipöytään.

Suosikki jouluherkkusi?

Ihan ne perinteiset kuten joulutortut, piparit ja Aura-juusto, suklaa… Oikeastaan kaikki jouluherkut kyllä uppoavat minulle! Olen myös aina tykännyt jouluruuista – pelkkä ajatus joulupöytään pääsemisestä, kaikista laatikoista ja kaloista (ja mädistä!) saa veden herahtamaan kielelle.

Mieleenpainuvin lahja, jonka olet itse saanut?

Yksi sympaattisimmista lahjoista on muutama vuosi sitten mieheltäni saama pieni lasipurnukka, johon oli kirjoitettu “Jonnan toiveet”. Purnukka oli täynnä paperilappusia, joihin oli rustattu suosikkiruokiani (hänen tekeminään) ja muutama vapaavalintainen ravintola. Vuoden mittaan sain valita purkista lemppariruokiani tai lunastaa yhteisen ravintolaillallisen. Tällaiset itsetehdyt, mietityt lahjat ovat erityisen mieleenpainuvia!

&OTHER STORIES
Perle de Coco käsienhoitopaketti 19 €

&Other Storiesilta löytää paitsi kauniita vaatteita ja asusteita, niin myös ihanan tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, joita on nyt myös valmiissa lahjapakkauksissa.

COS
Kašmirvillainen neule
Kašmirvuoriset nahkahansikkaat

Jos miehesi on yhtään samanlainen kuin omani, ei hän välttämättä tule itse ostaneeksi laadukkaita nahkahanskoja, joten tällainen hyödyllinen lahja toimii aina.

Miten joulu näkyy kotonasi, miten valmistelet kotisi joulua varten?

Olen ”jouluttaja”, eli aloitan joulun tunnelmoinnin jo hyvissä ajoin ja rakastan laittaa kotia joulua varten. Joulun aika on niin lyhyt, että haluan ottaa siitä kaiken ilon irti! Tämä on ensimmäinen joulu uudessa kodissamme, joten odotan innolla joulutunnelmaa täällä. Kuusi laitetaan yleensä hyvissä ajoin ja muuten koristelen kotia valoilla, joulukukilla, tekstiileillä ja pienillä koristeilla.

Onko joulun pukeutumisesi enemmän rentoa vai juhlavaa?

Aattoiltana pukeudun mielellään juhlavasti, esimerkiksi kimaltavaan mekkoon tai pikkumustaan. Illalla sen sijaan vaihdan heti jouluiseen pyjamaan ja siinä rennossa lookissa kuluukin sitten joulunpyhät.

SAMSØE & SAMSØE
Kaya crew neck villapaita 189 €

Samsøe & Samsøelta löydät tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita sekä miehille että naisille. Pehmeä paketti ilahduttaa aina!

SAMSØE & SAMSØE
Miesten Wyatt crew neule 100% villaa 149 €
Miesten Waltones covershirt ruudullinen villasekoitepaita 139 €
Efin scarf  kašmirvilla kaulaliina 79 €