Sketchbook Piknik -näyttely 3.–27.2.

Piknik People Studion Sketchbook Piknik valtaa Kämp Gardenin näyttelytilan helmikuussa 2021. Näyttely esittelee Suomen eturivin muotoilijoiden ja taiteilijoiden luonnoskirjoja ja luovia prosesseja inspiroivasti Suomen muodin paraatipaikalla Kämp Galleriassa. Näyttely tarjoaa kurkistuksen yleensä yksityisiin ajattelun ja ideoiden kehittämisen vaiheisiin.

Suunnittelijan tärkein työkalu on luova ajattelu ja luonnoskirja toimii tämän prosessin ohjaajana. Luonnoskirja on fasilitaattori; ystävä ja leikkikenttä. Se auttaa monimutkaisten asioiden hahmottamisessa ja tekee ajattelua näkyväksi itselle ja muille. Piknik People Studio on muotoilijoiden kollektiivi, joka uskoo muotoilun työtapoihin ideoiden kehittämisen välineenä ja leikkisyyden voimaan luovuuden eliksiirinä.

Näyttelyn ohessa järjestetään yhteistyössä WaffDaddy-vohveliravintolan kanssa Sketchbook Lunch, jossa osallistujat vohvelilounaan ohessa pääsevät luonnostelemaan Piknik People Studion muotoilijoiden Mari Savion ja Anna Kokin ohjauksessa. Lanseeraamme samalla Piknik People Studion oman projektiluonnoskirjan. Luonnoskirjasta löytyy työkaluja ja työpohjia joustavaan ja inspiroivaan luonnoskirjan käyttöön eri alojen tekijöille ja harrastajille. Se avaa ovia uudenlaiseen ajattelun, oppimisen ja luovuuden kehittämiseen – hauskasti ja rennosti.

Sketchbook Piknik -näyttely 3.–27.2.2021

Karri Laitinen, Mari & Nelma Savio, Matti Pikkujämsä, Joonas Luotonen, Anna Kokki, Paula Susitaival, Saga Santala & Paavo Halonen
Garden Room, Kämp Gallerian 2. kerros
Avoinna ti–pe 11–18, la 12–16, su–ma suljettu.

Oheistapahtumat

  • Näyttelyn lisäksi Piknik People Studio järjestää yhteistyössä Waffdaddy-vohveliravintolan kanssa Sketchbook Lunch -pajoja joka keskiviikko helmikuussa, joissa skissataan Mari Savion ja Anna Kokin ohjeistuksessa. Paja on avoinna lounasaikaan klo 11–13 ja osallistujia mahtuu kerralla 10 hlöä. Paikan päältä voi hankkia upouuden Piknik People Studio Project Sketchbookin! Pajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.
  • Non-stop Sketchbook Piknik joka lauantai helmikuussa klo 12–16: tule luonnostelemaan Piknik People Studion muotoilijoiden kanssa! Ei ennakkoilmoittautumista.
  • Luonnoskirjailua voi tulla kokeilemaan eri työpajoissa ja osallistujat pääsevät käyttämään ja testaamaan Canonin SELPHY Square QX10 -miniprintteriä, jonka avulla saa tulostettua luonnoskirjaansa pieniä neliönmuotoisia valokuvia. Kuvat voi tulostaa vaikka omasta kännykästä.

Noudatamme THL:n suosituksia näyttelyssä ja luonnoskirjapajoissa.