Stenströmsin kevättrendit 2017

Miehet

Miesten pukeutumisessa tyyli on leikkisää ja sallivaa: yksilöllinen ja siisti tyyli täydentyy hatulla, liivillä sekä huivilla. Suosikkityylinsä voi valita sporttisen bisneksen, rennon tyylikkään ja tyylitellymmän dandyn väliltä. Vaatteet ovat aiempaa väljempiä ja housut prässättyjä. Raita on paidoissa tänä keväänä kaikkein tärkein kuvio. Stenströmin klassinen pukupaita tekee myös vahvan paluun. 

Leveät palkkiraidat, tuplaraidat sekä kapeat bisnesraidat – raidat tekevät vahvan paluun eri variaatioina. Stenströms pukee herrasmiehet hienoon twofold-puuvillaan sekä ylelliseen popliiniin; ensiluokkaiset kankaat tuovat raidat todella kauniisti esille. Värit ovat lempeitä: harmaata, beigeä, hopeaa, vihreää, pinkkiä, sinistä sekä virkistävää vaaleaa turkoosia.

Kevään uutena tulokkaana nähdään pellavaliivi. Täsmälliset raidat button down -kauluksella yhdistetään rentoon pellavaliiviin ja kukalliseen huiviin. Tulevan kesän villi korttina nähdään aasialaistyyppiset oranssit ja pinkit kukat siniselle raitakankaalle painettuna.

Naiset

Kevät toivottaa tervetulleiksi kevyet, rennosti vartaloa imartelevat vaatteet. Vaikutteet 80-luvulta näkyvät leikkausten suorina linjoina sekä leveinä kauluskäänteinä. Takeissa ja jakuissa muoto on pyöristetty. Viehättävä silhuetti syntyy yhdistämällä kevyt A-linjainen paita kapeisiin housuihin tai valitsemalla leveät housut niukemman yläosan kanssa. Klassiset raidat, jotka ovat pysytelleet kauan piilossa, palaavat nyt vahvasti takaisin. Sävy, jota kannattaa pitää silmällä, on vaalea turkoosi /aqua.

Kevätmalliston paidoissamme on hauskoja eläinkuoseja ja maanläheisiä sävyjä: ruskeat, beiget, khaki, luonnonvaalea ja kulta. Helppo safarityyli syntyy rintataskuilla ja ylös käärityillä hihoilla. Pellavajakku on safarityylin kulmakivi – mallistossamme se on valkoisena, sinisenä ja ruskeana. Vilpoisa charmeuse-silkki, crêpe de chine sekä ohut pellava ovat kevätmallistomme ihania materiaaleja, jotka toimivat loistavasti myös safarityylissä.

Kankaiden pinnat ja struktuurit ovat kevätmalliston paidoissa erittäin tärkeässä osassa, tuoden varsinkin vaaleisiin sinisiin paitoihin lisää eloa. Printeissä vaalean turkoosi tehosteväri erottuu kukkien seasta kauniisti. Kankaan pinta sekä kudotut efektit antavat puuvillapaidoille luonnetta. Materiaaleissa nähdään uutena tulokkaana pesty tencel, joka tekee farkkumekosta miellyttävän pehmeän, laskeutuvan ja kauniisti istuvan.