The Maker -liike on avautunut!

Tervetuloa The Maker -myymälään Kämp Galleriaan! The Makerin konseptiin kuuluu nostaa esille nuoria ja lahjakkaita vaate- ja asustesuunnittelijoita, toukokuussa Kämp Galleriassa mukana on LIIA Jewellery . LIIAn korut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Tammisaaressa ja niitä ohjaa ajatus “ajatonta muotoilua, vastuullisia valintoja ja käsintehtyä luksusta”. Sekä The Makerin että LIIAn toiminnassa keskeisiä ovat vastuulliset arvot ja käsityön arvostus.

Laatu, ajattomuus ja käsityötaito ovat sydämen asioita The Makerille. Tarinat tuotteiden takana, käsillä tekemisen arvostus ja hitaampi lähestymistapa ovat keskeisiä tekijöitä filosofiassamme. Odotamme suurella innolla, että saamme tuoda eettisesti valmistettuja, laadukkaita design tuotteita Kämp Gallerian laatutietoisille asiakkaille. Haluamme mielellämme jakaa kanssasi tarinat tuotteiden valmistusprosesseista, tule käymään liikkeessä niin kerromme mielellämme lisää!

The Maker sijaitsee Kämp Gallerian 1. kerroksessa (sisäänkäynti Aleksanterinkadun puolelta) ja on avoinna päivittäin 8.6. saakka, jonka jälkeen putiikki siirtyy kesäksi Hankoon. The Maker palaa Kämp Galleriaan taas syyskuussa!