Tutustu Lavli Living Roomiin!

Lavli Living Room avasi ovensa 12.4. Galleria Esplanadissa. Uudessa, elämyksellisessä konseptiliikkeessä avautui myös Suomen ensimmäinen Lorna Jane shop.

Lavli Living Room on naisille suunnattu keidas, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua.
– Haluamme tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan, toimitusjohtaja Asta Laurila sanoo.

Liikkeessä myytävien tuotteiden ja palveluiden taustalla ovat ihmiset, joita yhdistää rakkaus ja intohimo työhönsä. Liikkeen pääbrändi on australialainen naisten sporttivaatemerkki Lorna Jane, joka yhdistää taidokkaasti muotitrendit, naisellisuuden, toiminnallisuuden ja laadukkaat tekniset materiaalit. Kuukausittain vaihtuva mallisto takaa tuotteiden yksilöllisyyden.

250 neliön kokoisessa liikkeessä on 75 neliön studio-monitoimitila, joka tarjoaa päivittäin alansa huippujen ohjaamia treenitunteja. Lisäksi järjestetään kursseja, workshoppeja ja teemailtoja Lavli Livingin hengessä: liikuntaa, terveyttä, muotia, kauneutta, ravintoa, taiteita, sisustusta, ihmissuhteita, bisnestaitoja ja mentorointia. Tila ja palvelut ovat myös vuokrattavissa yritystapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin.

– Lavli Living Room nostaa esille persoonalliset ja rohkeat tekijät tuotteiden ja palveluiden takaa. Haluamme myös muuttaa asenteita yksin aherruksesta yhdessä tekemiseen. Asiakkaille haluamme tarjota arjen luksusta. Uskon, että pienet yllätykset, huomaavaisuus ja hauska sisustus tuovat hymyn asiakkaan huulille, Asta Laurila sanoo.

Elämyksellisyyttä Lavli Living Roomiin tuovat muun muassa taiteilija Reetta Hiltusen Lavlille maalaamat taideteokset, MIO Galleryn jättikokoiset pionit ja ruusut sekä taidekuja, jossa on vaihtuva taidenäyttely.

Lavli Living Room sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa, tervetuloa tutustumaan!