Johanna Piispan vinkit miesten juhlapukeutumiseen

Vältä viime hetken paniikki ja huolehdi juhlavaatteet kuntoon hyvissä ajoin.
Lue Johannan vinkit miesten juhlapukeutumiseen!

Johanna Piispan huhtikuun valinnat

Kuvat: valmistajat (lookbook-kuva: éN Hats)

 

1. “Kun etiketti ei vaadi pukua tai kauluspaitaa, on siisti pikee hyvä vaihtoehto. Sen päälle voi pukea bleiseriä rennomman paitatakin.”
Pikee 35 e, Cos.

2. “Saksalaisen Nomos-merkin arvokellojan myydään yksinoikeudella Aseman Kellossa. Mekaanisen Tangente-mallin koneiston on nähtävillä safiirilasin läpi. Aseman Kello -myymälästä löytyy oma kaivertaja, joten lahjakellon voi viimeistellä käsinkaiverruksella.”
Nomos Tangente 1 660 e, Aseman Kello.

3. “Kämp Galleriasta löytyy eri budjeteille ja aikatauluille sopivia pukuvaihtoehtoja. Schoffalla teetät elämäsi puvun omien mittojen mukaan, kun taas Cosin puvun saat käyttöösi vaikka samana iltana.”
Puvuntakki 175 e, Cos.

4.“Rennommissa juhlissa pukeutumista voi piristää kuvioiduilla sukilla. Ne näyttävät erityisen kivalta vajaamittaisten chinojen ja loaferien kanssa.”
Tasaraita Unikko-sukat 20 e, Marimekko.

5. “Miesten klassisessa juhlapukeutumisessa liikkumavaraa on melko vähän. Yksi keino ilmaista omaa persoonaa ja tuoda pukutyyliin uutta twistiä on tyylikäs hattu. Sillä on myös funktio: hattu antaa suojaa niin kylmällä, kuin kuumallakin. éN Hatsin klassiset fedorat valmistetaan käsityönä.”
Fedora Curvy, useita värejä, 235 e, éN Hats.

6. “Chinot ovat täydellinen valinta silloin, kun puku on liikaa ja farkut liian vähän. Vaalea greigen sävy on ihanan kesäinen ja sopii hyvin esimerkiksi pellavapaidan kanssa.”
Chinot 119,90 e, Gant.

7. “Pienillä yksityiskohdilla ja viimeistyksillä on suuri merkitys simppelissä pukutyylissä. Tässä Gantin vyössä on hauska, uudenmallinen solki.”
Vyö 89,90 e, Gant.

8. “Tietoa ja inspiraatiota juhlapukeutumiseen saat The Finest Menswear in the World -kahvipöytäkirjasta. Hyvä lahjaidea myös pukeutumisesta kiinnostuneelle!”
Tyylikirja 38 e, My O My Home.

9. “Nyt on oikea aika käydä ottamassa mitat uniikkia juhlapaitaa varten, mikäli mielit sen alkukesäksi. Schoffan mittatilauskauluspaitojen valmistusajat ovat noin 5-6 viikkoa. Myymälästä löytyy myös laaja valikoima valmispaitoja. Esimerkiksi suosittua George White -juhlapaitaa on saatavilla kahdella istuvuudella: slim fit ja extra slim fit.”
George White -kauluspaita 95 e, Schoffa.

 

Johanna Piispa

Johanna Piispa on helsinkiläinen muotitoimittaja ja freelance-stylisti. Hän on perustanut vuonna 2019 online-alustan nimeltä Album, joka keskittyy persoonalliseen tyyliin ja autenttisiin koteihin.
Johanna on työskennellyt kansainvälisten brändien kanssa, kuten Dom Pérignon, Armani Beauty, Authentic Beauty Concept, Vagabond, Chantelle Paris, Korres, Peak Performance, H&M, & Other Stories, Zalando ja Vero Moda. Hänen töitään on myös julkaistu useissa lehdissä.

Johanna raportoi kuukausittain ajankohtaisista trendeistä ja Kämp Gallerian uutuuksista.

 

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste