Viime hetken vinkkejä äitienpäivään

Tulevana sunnuntaina juhlitaan äitejä – ehkä hieman eri tavalla kuin yleensä, mutta poikkeusoloissakin tunnelma on korkealla! Tässä Kämp Gallerian viisi vinkkiä leppoisaan äitienpäivään:

1. SUNNUNTAIBRUNSSI TAI ILLALLINEN TAKEAWAYNA
Juhlapäivänä ei tarvitse kokata – ainakaan jos ei halua!  Tarkista saako lempiravintolastasi annoksia kotiinkuljetuksena tai noudettuna. Lähialueen tarjontaa voi tarkastella Woltissa ja Foodorassa, joista löydät mm. Kämp Galleriassakin toimivan Haikun herkulliset sushit.

2. KOKO PERHEEN ULKOILURETKI
Kevät näyttää vihdoin saapuneen Suomeen ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Hyviä retkipaikkoja löytyy varmasti, vaikka välttelisikin kaikista suosituimpia luontokohteita. Kapteenska on puolestaan ykköspaikka löytää laadukkaat ja kestävät varusteet liikkuvalle äidille (liikkeessä laaja valikoima mm. Barbourin ja Aiglen tuotteita). Ja jos sunnuntaille sattuu huono sää, voi koko poppoo käpertyä sohvalle nauttimaan laatuviihteestä – suoratoistopalveluiden valikoimista löytyy niin vanhoja klassikoita kuin uudempia helmiä.

3. HEMMOTTELUHETKI KOTI-SPASSA
Vaikka hierontaan tai hoitolaan ei juuri nyt pääse, voi hetken omaa aikaa ottaa myös kotona. Vaahtokylpy viinilasillisen ja lempimusiikin kera, pehmeät löylyt kynttilänvalossa tai vaikkapa virkistävä kasvonaamio ja kynsien lakkaus kohottavat mielen hetkeksi korona-arjen yläpuolelle. Naturellen ja Jolien valikoimista löydät ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet antoisaan kotikylpyläkokemukseen.

4. MOMCATION GLO HOTEL KLUUVISSA
Jos kotiamme ei riitä, Kämp Gallerian kanssa samassa korttelissa sijaitseva GLO Hotel Kluuvi tarjoaa äideille ihanan hemmotteluhetken, Momcationin. Pakettiin kuuluu majoitus ammeellisessa huoneessa, piccolo-pullo kuohuvaa, LUSH:in tuotteita, minibaarin anti puoleen hintaan sekä takeaway-aamiainen. Varaa itselle tai lahjaksi ruuhkavuosissa rämpivälle 10.5. mennessä!

5. PIENTÄ LUKSUSTA ITSELLE TAI LAHJAKSI
Kämp Gallerian verkkokaupat löydät helposti yhdeltä sivulta. Esimerkiksi Terhi Pölkillä on meneillään äitienpäiväkampanja erikoishinnoin ja My o My tarjoaa pääkaupunkiseudulla sovituspalvelua – saat tuotteet suoraan kotiovelle! Liikkeidemme verkkokaupoista on mahdollista ostaa myös lahjakortteja online-shoppailuun tai myöhemmin liikkeessä käytettäväksi.

Viime hetken lahjoja löydät myös paikan päältä Kämp Galleriasta: osa liikkeistämme on edelleen auki ja niissä voi asioida yleisiä turvallisuusohjeita noudattaen. Avoinna olevien liikkeidemme aukioloajat:

  • & Other Stories, ark 12-18, la 10-16, su 12-17
  • COS, ark 12-18, la 10-16, su suljettu
  • Nilson Shoes, ark 12-18 ja la 12-16, su suljettu
  • Kapteenska, ma-su 11-16
  • Schoffa, ark 11-18, la 11-16, su suljettu
  • POLO Ralph Lauren, ark 11-18, la 11-16, su 12-16
  • Otzshoes ark 12-18, la ja su suljettu
  • My o My, ma-la 12-16 (kysy lisää sovituspalvelusta: p. 040 775 0770 / pauliina (a) myomy.fi)
  • Aseman Kello, auki ajanvarauksella normaalien aukioloaikojen puitteissa (p. 09 66 00 33 tai asemankello (a) asemankello.fi)
  • Salon Jony, auki ajanvarauksella (p. 09 611 404 tai jonyheg (a) hotmail.com)

Ihanaa äitienpäivää!

(Kuva: Jen P. / Unsplash)