Uusi ravintola The Glass ja muut tasokkaat makuelämykset Helsingin keskustassa

Syöminen on elämän suuria nautintoja! Kämp Galleriaan on helppo poiketa aamiaiselle, lounaalle tai istumaan iltaa hyvässä seurassa. Laadukasta kahvia, leivonnaisia ja vastustamattomia suupaloja varhaisesta aamusta herkulliseen lounaaseen tarjoaa katutasossa sijaitseva kujeileva Gasm Café & Bar, jonka valikoimaan kuuluvat myös afters-menut viineineen. Raikkaan terveelliset mehut ja smoothiet shoppailun lomassa tarjoilee ensimmäisen kerroksen Jungle Juice Bar.

Suomalaisjapanilaista sushinautintoa kaipaavaa palvelee Haiku Sushi Kämp Gallerian toisessa kerroksessa, josta löydät myös herkullisista, suolaisista ja makeista vohveliannoksistaan tunnetun Waffdaddyn. Ensimmäisen kerroksen The TRAY tarjoaa cross kitchenin ja street foodin yhdistävää lounasta ja takuuvarmaa tunnelmaa aamusta iltaan. Pohjolan ruokakulttuurista ammentava The Glass tarjoilee kasvispainotteista bistroruokaa sesongin parhaista antimista pohjakerroksen uudessa K1:ssä. After work -tunnelmaan pääsee The Glassin yhteydessä olevassa rommibaarissa. Strindbergin arvokas ja tunnelmallinen miljöö kutsuu nauttimaan tasokkaan keittiön herkuista, sisäänkäynti ensimmäisessä kerroksessa.

Keskellä Helsingin sykettä sijaitsee myös GLO Hotel Kluuvi. Hotellin täydellinen sijainti historiallisen pääkadun varrella tuo majoittujan keskelle tapahtumia, trendejä ja ilmiöitä. Tervetuloa aitojen elämysten ja mahtavien makujen maailmaan Kämp Galleriaan!