Ikoninen Hotel Kämp peruskorjataan ja Helsinki saa ensimmäisen Hobo hotellinsa

Helsingin hotellimarkkinoita mullistetaan. Pohjoisesplanadin varrella sijaitseva ikoninen maamerkki Hotel Kämp peruskorjataan uuteen loistoon.
Samaan aikaan Suomen pääkaupunkiin saapuu punk-hotellikonsepti Hobo Hotel, joka avautuu entisen GLO Hotel Kluuvin tiloihin.

Legendan uudelleen syntymä

Suomen ainoa viiden tähden grand hôtel Hotel Kämp kunnostetaan vastaamaan kansainvälisen luksusasiakassegmentin korkeimpia standardeja. Lopputuloksena on täysin uudistettu hotelli, joka pystyy vastaamaan kasvavaan ylellisten elämysten tarpeeseen Helsingissä.

”Nyt on aika tehdä hotellille sen ansaitsema kunnostus, jotta jatkossakin Kämp loistaa ja ylittää vieraidensa odotukset. Suunniteltu peruskorjaus tehdään suurella kunnioituksella rakennuksen historiaa kohtaan.”  Sanoo hotellin omistaja Petter Stordalen.

Hotel Kämpin uudistus on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa. Varsinaiset uudistustyöt on tarkoitus alkaa vuoden 2023 neljännellä kvartaalilla ja uudistettu hotelli avaa ovensa vuoden 2025 loppuun mennessä. Hotel Kämp pysyy avoimena koko remontin ajan.

Tervetuloa punk – tervetuloa Hobo

Kämp Gallerian kanssa samassa korttelissa sijaitseva GLO Hotel Kluuvina tunnettu rakennus on pian uuden lifestyle-hotellin, Hobon, koti. Tukholman keskustassa sijaitseva, jo mainetta saanut urbaani hotellikonsepti tunnetaan pyrkimyksestään luopua perinteisistä boutique-hotellien normeista. Hobon lähestymistapa on vähemmän concierge-palveluita ja fine dining -ruokailua – enemmän pop-up -klubeja ja alkuviinejä.

Kluuvikadun tulevassa Hobo Hotellissa on 184 hotellihuonetta, aula, ravintola ja baari. Itse kiinteistö remontoidaan kokonaan. Suunnittelusta vastaa palkittu berliiniläinen Studio Aisslinger, joka luo hotellille ainutlaatuisen tyylin. Uuteen hotelliin tulee muun muassa upouusi luova areena, joka on täydellinen yhteisöllisiin kokemuksiin kokouksista ja tapahtumista erilaisiin pop-upeihin ja tavallisesta poikkeaviin työpajoihin. Hotellikiinteistön uudistustyöt on aloitettu maaliskuussa 2023 ja niiden odotetaan valmistuvan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Kämp Kiinteistöjen uusi aikakausi

”Kämp Kiinteistöjen omistaja Ilmarinen on allekirjoittanut 20 vuoden vuokrasopimuksen Nordic Choice Hotels -ketjun kanssa. Kiinteistönomistajan näkökulmasta pitkäjänteinen yhteistyö Nordic Choicen kanssa takaa kiinteistöjen kehityksen ja erilaisten sidosryhmien palvelemisen yhä paremmin tulevina vuosina.

Kestäväkehitys on luonnollisesti keskeinen osa hotelliuudistusta. Molemmat hotellit kytketään hiilineutraaliin kaukojäädytykseen ja lämmöntalteenottolaitteet vaihdetaan moderneihin. Kiinteistöautomaatio toimii myös hotellivieraiden tarpeiden mukaan turhan energiakulutuksen välttämiseksi.” Kertoo vuokrauspäällikkö Ville Laurila Ilmariselta.

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste