Aseman Kello

Aseman Kello – Fine Watches & Jewellery

Aseman Kello on vuonna 1951 perustettu kello- ja kultasepänalaan erikoistunut perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua jo kolmannessa polvessa. Liikkeemme sijaitsee tyylikkään kauppakeskus Kämp Gallerian ensimmäisessä kerroksessa. Palvelemme laatutietoisia asiakkaitamme tarjoamalla kattavan valikoiman niin klassisia kuin moderneja kello- ja korutuotteita.

Kellobrändit Blancpain, Glashütte Original, Nomos Glashütte ja Jaquet Droz ovat Suomessa saatavilla ainoastaan Aseman Kellosta. Myös huippulaadukkaat japanilaiset Mikimoto-helmikorut löydät vain meiltä. Valikoimiimme kuuluvat lisäksi muut kansainvälisesti tunnetut luksusmerkit, kuten Chopard, Zenith, Longines, Bell & Ross.

Ylpeänä edustamme myös suomalaisia, maailmalla arvostettuja brändejä, kuten Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva Stepan Sarpaneva. Kansainvälisestikin palkittu Kari Voutilainen valmistaa käsintehtyjä kelloja ateljeessaan Sveitsissä. Voutilaisen valmistamat kellot ovat saatavilla Suomessa ainoastaan Aseman Kellosta.

1. kerros