Billebeino avaa 5.10. klo 11 lippulaivamyymälän Kämp Galleriaan

Tiililogostaan tunnettu suomalainen urheilu- ja muotivaatemerkki Billebeino avaa lokakuun alussa historiansa ensimmäisen oman kivijalkaliikkeen. Helsingin keskustan Kämp Gallerian katutasoon avautuvasta myymälästä tulee brändin näyttävä lippulaivamyymälä, joka esittelee tuotteiden lisäksi Billebeinon urheilusta, taiteesta ja katukulttuurista ammentavaa filosofiaa.

Ex-jääkiekkoilija Ville Leinon ja ystävänsä Juhani Putkosen vuonna 2014 perustama Billebeino on kasvanut sisäpiirin taideterapiaprojektista kansainväliseksi lifestyle-brändiksi, jossa yhdistyvät Leinon intohimojen mukaisesti urheilun, taiteen ja tyylin maailmat. Brändi rakensi yleisönsä vahvalla heimomentaliteetilla, jossa yhdistyivät aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja verkkokaupan monipuoliset mahdollisuudet. Ensimmäinen oma kivijalkaliike Helsingin paraatipaikalla on merkittävä askel Billebeino-ajattelun tuomisessa yleisön ja fanien keskuuteen.

”Huhut keskustan kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Ihmiset vain tarvitsevat syitä mennä sinne”, kertoo Billebeinon perustajaosakas ja pääsuunnittelija Ville Leino ja jatkaa: ”Olemme ammentaneet paljon Helsingistä ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä historiasta. Kaupungillamme on valtava potentiaali, johon uskomme. Pelkän vaatekaupan sijaan rakennammekin brändimme mukaisen matalan kynnyksen kohtauspaikan, jossa katumuoti yhdistyy brändimme mukaisesti taiteeseen, urheiluun ja kulttuuriin.”

Billebeinon lokakuussa avautuva lippulaivamyymälä on suunniteltu rikkomaan perinteisen myymäläkonseptin rajoja. Helposti muokkautuvassa liiketilassa tullaan järjestämään erilaisia tapahtumia, esiintymisiä ja keikkoja ja tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus uppoutua monipuoliseen Billebeino-maailmaan entistä syvemmin.

”Vaatebrändin kanssa pelaaminen muistuttaa hyvin paljon huippu-urheilua. On kiiltoa, loistoa ja mahtavia voittoja, mutta sitten on myös periksiantamatonta hiljaista puurtamista, itsensä rääkkäämistä ja etsimistä sekä taisteluita, jotka joskus hävitään. Menestyksen eteen pitää olla rohkea ja uida vastavirtaan”, perustelee Leino ja lisää: ”Olemme mielestäni nyt siinä pisteessä, että voimme tuoda omaa tyyliämme, rohkeuttamme ja myös ripauksen tyylikästä vintagea Helsingin keskustan kivijalkaan. Lippulaivamyymälä antaa meille myös ensimmäistä kertaa mahdollisuuden esitellä monipuoliset mallistomme koko laajuudessaan.”

Avautuu 5.10.2023

Billebeino Kämp Galleria aukioloajat:
ma-pe 11-19
la 11-17
su 12-16

Lisätietoja liikkeestä >>

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste