Bang & Olufsen Helsinki pääsi myymälöiden parhaimmistoon

Laadukkaita ja kauniisti muotoiltuja av-laitteita valmistava Bang & Olufsen palkitsee vuosittain 700:n myymälänsä joukosta 50 parasta. Galleria Esplanadissa toimiva Bang & Olufsen Helsinki nousi listalle tänä vuonna jo neljättä kertaa.

Kärkimyymälöiden joukkoon pääsee, jos myyntiluvut, tuotteiden asettelu, myymälä- ja asennushenkilökunnan koulutus ja markkinointi ovat kohdillaan.

– Olemme tehneet erittäin paljon töitä tämän kaiken eteen. Rakensimme myymälän kokonaan uudelleen kauppakeskuksen ylimpään kerrokseen. Myymälän konsepti noudattaa toki brändin ohjeistusta, mutta loppupeleissä olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kokonaisuuden itse. Vaikea uskoa, että vielä viikkoa ennen avajaisia maalasin itse liiketilan seiniä, mutta kutsuvieraille järjestetyssä VIP-illassa kaikki oli valmista, kertoo Bang & Olufsen Helsingin kauppias Tomi Hyvärinen.

Galleria Esplanadissa jo 16 vuotta toiminut Bang & Olufsen Helsinki toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen myymälään kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa!