Boknäs avaa myymälän Galleria Esplanadiin

Sisustusliike Boknäs avaa uuden myymälän Galleria Esplanadiin tulevana syksynä. Myymälä on kooltaan lähes 1 200 neliötä ja kattaa koko kauppakeskuksen alakerran.

Boknäsin myymälän remontointi Galleria Esplanadissa alkaa heinä-elokuussa ja liike avataan syyskuussa.

– Haluamme olla myymälöillämme siellä, missä ihmiset ovat ja elävät – eli kaupungin keskustassa. Suuret huonekaluliikkeet ovat nykyisin karanneet esikaupunkeihin, mutta me haluamme olla rikastuttamassa keskustan palvelutarjontaa. Galleria Esplanad on Helsingin laadukkain kauppakeskus ja näin ollen paras paikka saada laadukkaat tuotteemme esille, sanoo Boknäsin toimitusjohtaja Jokko Salmevaara

Boknäsin myymälään tulee esille uusin makuuhuoneiden kalustamiseen keskittyvä Boknäs Uni -konsepti, kattava läpileikkaus tuotteita koko Boknäsin valikoimasta sekä runsaasti syksyn uutuustuotteita. Myymälän sisustussuunnittelusta vastaa Boknäsin suunnittelutiimi.

Uudistuneessa Galleria Esplanadissa on aloittanut useita uusia liikkeitä alkuvuoden aikana. Lisää uusia myymälöitä on syksyn myötä tulossa. Galleria Esplanad haluaa erottua Suomen Fashion Districti’inä, muodin keskittymänä keskellä Helsinkiä. Uuden Boknäsin myymälän lisäksi sisustustuotteita kauppakeskuksessa tarjoaa GANT, Gant Home malliston alla.

– Boknäs on erittäin arvostettu ja laadukkaana tunnettu sisustustavaratalo ja vahvistaa erinomaisesti Galleria Esplanadin sisustustarjontaa, kauppakeskuksen johtaja Katja Hatakka iloitsee.