Suomen ensimmäinen ARKET-myymälä avautuu Kämp Galleriaan keskiviikkona 30.11. klo 12

Ensi viikolla Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmassa ovensa avaava lippulaivamyymälä on brändin ensimmäinen fyysinen myymälä Suomessa.

ARKET Myymala avautuu Kämp Galleriaan loppuvuonna 2022!

Tukholmasta lähtöisin oleva ARKET tarjoaa ”modern-day market” -konseptimyymälässään kestäviä valintoja ja arkea kaunistavia inspiraatioita. Valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten muotia ja asusteita sekä laadukkaita kodin sisustustuotteita.

Myymälän sisällä toimii myös ARKETin oma kahvila. Sen on kehittänyt arvostettu ruotsalainen keittiömestari Martin Berg. Kahvila valmistaa kasvisannoksia ja kauden leivonnaisia, joissa yhdistyvät luonnolliset maut ja terveelliset raaka-aineet. Tarjolla on laaja valikoima luomuerikoiskahveja, jotka ovat peräisin maailman parhailta kasvualueilta.

”On mahtavaa toivottaa ARKET tervetulleeksi Kämp Galleriaan ja Helsingin keskustaan. Brändiä on odotettu Suomeen pitkään. Konsepti istuu erinomaisesti keskuksen pohjoismaisen muodin ja designin tarjontaan. ARKET täydentää Mikonkadun puolella korkeatasoisten muotiliikkeiden sarjaa sijoittuen Filippa K:n, Nomen Nescion ja Marimekon naapuriin”, sanoo Kämp Gallerian kauppakeskuspäällikkö Tanja Pasanen.

Tervetuloa Kämp Galleriaan ARKET!

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste