Filippa K:n lippulaivamyymälä Kämp Galleriassa

FILIPPA K PALASI KÄMP GALLERIAAN

Filippa K palasi Kämp Galleriaan uudella lippulaivamyymälällä ja konseptilla –liike on ensimmäinen maailmassa, joka on toteutettu brändin uudella identiteetillä.

Filippa K avasi lippulaivamyymälänsä Helsingissä päivitetyllä myymäläkonseptilla, joka ilmentää muotitalon ainutlaatuista skandinaavista identiteettiä. Sisustus tasapainoilee raa’an ja hienostuneen välillä ottamalla vahvoja viitteitä luonnosta. Konsepti on syntynyt yhteistyössä Filippa K:n luovan johtajan, Liisa Kesslerin ja hänen tiiminsä sekä ruotsalaisen arkkitehtitrion Profanin kanssa, jonka muodostavat Disa Braunerhielm, Maximilian Olsson ja Anton Bogårdh.

Kunnianosoituksena Kesslerin suomalaisille juurille Helsinki on ensimmäinen paikka, jossa Filippa K:n uusi identiteetti ja päivitetty logo esitellään. Kämp Gallerian liikkeen avaaminen oli ensimmäinen askel ruotsalaisen brändin kansainvälisessä laajentumisstrategiassa, jonka myötä se laajenee uusille markkinoille Pohjois-Euroopan ulkopuolelle.

Uusi lippulaivaliike ulottuu Kämp Gallerian kahteen kerrokseen Mikonkadun puolella. Paikka on ollut aikoinaan kuuluisan Strindbergin taidesalonki.

Elävä galleria kauppatilan lisäksi

Pohjoismaisen taivaan inspiroimat katot jäljittelevät luonnollista auringonvaloa LED-valaisinkonseptilla täyttäen huoneet 1970-luvun lämmöllä. Tilaa maadoittaa kauttaaltaan eloisa punaoranssi lattia, joka on osoitus Filippa K:n rohkeasta, lämpimästä minimalistisesta tyylistä. Sekä kaupan sisustuksessa että kalusteissa on hyödynnetty kansainvälisiä muotoilijoita ja taiteilijoita.

Filippa K:n myymälä toimii jatkuvasti elävänä galleriana ja kauppatilana. Laajan naisten ja miestenvaate- ja asustevalikoiman lisäksi, se esittelee brändin arvojen mukaisesti kuratoituja taideteoksia sekä valikoiman vintage-huonekaluja.

 

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste