Esittelyssä Kämp Gallerian house DJ – Slow

Kämp Gallerian musiikkia eivät ohjaa algoritmit tai keskeytä mainokset – biisilistan jokaisen kappaleen on valinnut käsin
maailman luokan musiikin tuottaja ja artisti Slow.

DJ Slow
Kämp Galleria – Lauantaibrunssi
3.6.2023 klo 11–15

Slow eli Vellu Maurola tunnetaan groovaavasta tyylistä sekä korkean profiilin kaupallisista musiikkiprojekteista ja elokuvamusiikista.

Näyttävin kaupallinen yhteistyö on Levi’s brändin maailman laajuisen kampanjan tunnusmusiikki – Pepe Deluxé yhtyeen kanssa tuotettu ”Before you leave”.
Kappale voitti vuoden parhaan mainosmusiikkipalkinnon Cannesissa
ja avasi yhtyeelle odottamattomia ovia. Slown luotsaama kokoonpano päätyi tuottamaan remixejä kansainvälisille supertähdille, kuten
Tom Jones, Eminem ja The Cardigans sekä kiersi keikoilla ympäri maailman.

Perfektionistiksikin tunnustautuva Slow on vastannut
Kämp Gallerian äänimaailmasta jo vuosikymmenen ajan

Inspiraatio Kämp Gallerian äänimaailmaan on syntynyt sekä konkreettisesti paikan päällä fiilistelystä että brändin äänen kuuntelusta. Jokainen Kämp Gallerian soittolistan kappale on valittu käsin. ”Se on hidasta pieteetillä puurtamista, mutta ei haittaa – mähän oon DJ Slow” – naurahtaa Vellu. ”Aamupäivän tunnelmaa tahdittaa hymyn huulille nostattava rauhallinen lounge. Iltaa kohden tunnelmaa kohotetaan aste asteelta tempoa ja dynaamisuutta nostattamalla.” – Vellu jatkaa.

DJ Slow
Kämp Galleria – Lauantaibrunssi
3.6.2023 klo 11–15

Slow on julkaissut loppu vuoden 2022 sekä kevään 2023 aikana kolme uutta singleä, joista viimeisin on ”Deep Inside (your soul)”. Tämä Ibiza house tunnelmaa henkivä kappale groovaa tyylikkäästi ja kannattaa ehdottomasti tallentaa omalle soittolistalle Spotifyssa. Kappaleen vokalisti on David Guettan superhiteiltäkin tuttu Max C.

Toivottu uusi albumi on viimeistelyvaiheessa, mutta odotuttaa julkaisuaan vielä hetken. Kiinnostavat leffamusa- sekä kansainväliset äänitaideteoshankkeet ovat siirtäneet julkaisua. Kiinnostaville projekteille pitää löytää tilaa! ”On onni saada tehdä työkseen musiikkia. Kun harrastus ja intohimo yhdistyvät työn tekoon niin eihän se työ oikeastaan tunnu työltä” – summaa Vellu näyttävän uransa.

Tilaa BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste