By Hinders pop-up Garden Roomissa 14.-28.2.

By Hinders on Central Saint Martins BA Menswearin alumni Jonathan Ingbergin vuonna 2020 perustama design brändi, joka sai inspiraationsa slow fashion ideologiasta sekä Ingbergin halusta kehittää perheensä lammastilalta peräisin olevaa suomenlampaan villaa.

By Hinders on toteuttanut kaksi mallistoa ja nyt Kämp Gallerian Garden Roomissa esiteltävä kolmas mallisto täydentää kahta ensimmäistä mallistoa. Mallistot muodostuvat noin 15 asukokonaisuudesta, jotka koostuvat vastuullisesti- ja lähituotetuista, uniikeista suomenlampaan villakankaista ja muista eurooppalaisista ekologisista materiaaleista valmistetuista design vaatteista ja asusteista.

Ingberg on työskennellyt sekä miesten että naisten vaatteiden suunnittelijana Pariisissa ja Tukholmassa arvostetuissa muotitaloissa, jonka jälkeen kotiin palatessa ajatus vastuullisesta unisex mallistosta syntyi. By Hindersin tavoitteena on luoda pukeutumisen perinteiset sukupuolinormit rikkova garderobi, jotta tyyli ja laatu on kaikille tavoiteltavissa. Ingbergin suunnitteprosessi keskittyy hienostuneeseen käsityöeetokseen, joka juhlii olemisen päivittäisiä rituaaleja. Hänen työssään on vahva utilitaristinen painopiste ja hienovarainen uudistus jokaisessa mallistossa. Käsityö ja laatu ytimessä, By Hinders pyrkii heijastamaan systemaattista muutosta muotiteollisuudessa. Millaisia vaatteita ihmiset kaipaavat uudella vuosikymmenellä? By Hinders kuvittelee ajattomia ja arvokkaita designtuotteita ympäristötietoisella tuotantoketjulla.

By Hinders pop-up

Kämp Gallerian 2. kerros Garden Room
14.-28.2.2023

Aukioloajat:
Ma-pe 11-18
La-su 12-17

Tutustu brändiin:
Instagram: @byhinders
Verkkosivut: byhinders.com

 

 

Tilaa Kämp Gallerian BRANDS & TRENDS -uutiskirje

    Nimi (*)

    * Kauppakeskus saa säilyttää tietojani markkinointirekisterissään tarjousten ja uutisten lähetystä varten.

    Tietosuojaseloste